Om Bellas

Välkommen till 50-talet!

På Bella´s place i Bromölla möts du av rock´n roll, kromade lister och filmstjärnor. Både motellet och restaurangen är som hämtade ur en 50-talsfilm. Här serveras bland annat bbq-kryddade babyback ribs och amerikanska hamburgare. I baren kan du beställa en riktigt smaskig milkshake – with a cherry on top! Från högtalarna hörs det välkända klassiker som Elvis Presley och Chuck Berry.

Ute på parkeringen glänser det från grillar och lack. Det doftar skinnpaj och gummidäck. Och visst ryser du av det välkända ljudet från en mullrande V8. Idén till Bella´s place började med ett spontant snack på Classic Car Week i Rättvik 2009. Resultatet är en kombination av våra drömmar och flera års hårt arbete. Uppskattar du 50-talet kommer du att älska Bella´s. För närmare ”Mel's Drive in” i ”Sista natten med gänget” går inte att komma! Vi har plats för 500 personer varav 200 är sittande matgäster. Naturligtvis har vi plats för riktiga amerikanare på p-platsen. Här finns självklart även en burnout-zone där du kan bränna däck.

Namnet Bella´s kommer från en Bel Air från 1958. När Niklas Karlsson köpte bilen av en äldre dam i Stockholm stod det ”Bella” på nyckelringen. Nu lever namnet vidare i det som många tycker är södra Sveriges häftigaste mötesplats!

Välkommen till Bella´s!

Niklas och Torbjörn